Pro-Effect | Gevelrenovatie
1119
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1119,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Gevelrenovatie

Van eenvoudige tot de meest complexe oplossingen.

Gevelimpregnatie zorgt voor een reductie van wateropname door slagregen.

Hoge warmteopslagcapaciteit, is bestand tegen vocht en isoleert goed tegen geluid.

Een goede schilderresultaat behaal je door een goede voorbereiding.

Jouw partner voor gevelrenovatie

 

Je gevel is het visitekaartje van je woning. Wij kunnen je oude gevel renoveren waardoor je woning er weer als nieuw uitziet. Een nieuwe gevelbekleding maakt je energiefactuur ook voordeliger. Pro Effect is een specialist in Gevelrenovatie. Maak een afspraak met ons en wij komen graag jouw doelen bespreken.

Waarom gevelrenovatie?

 

De gevel biedt bescherming tegen weersomstandigheden zoals bijvoorbeeld hagel en sneeuw en hij isoleert je huis. Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk warmte binnen houdt, en kou buiten houdt. Je verwarming zal dan minder toeren draaien en je verbruik zal dalen en dat merk je natuurlijk op de energiefactuur.

 

Slijtage is ook een reden waarom mensen aan gevelrenovatie doen. Beton begint na verloop van tijd bijvoorbeeld af te brokkelen of de wapening gaat roesten. Er bestaan nog meer gevelproblemen als scheuren, barsten, enz. … In dat geval wordt de gevel weer in zijn oude glorie hersteld.

 

Renovatiepremie gevelisolatie

 

Het kan goed zijn dat je recht hebt op terugbetaling van een deel van je investering. Kijk hier of je recht hebt op de renovatiepremie van de Vlaamse regering. Kijk goed of je huis beantwoordt aan de voorwaarden. Waarom? De overheid beloont ingrepen die je huis beter isoleren, want die leiden tot minder energieverbruik en een schoner milieu.

Soms kan het ook zijn dat je een toelating nodig hebt van de gemeente voor gevelwerken. Informeer bij je gemeente voordat je hiermee aan de slag gaat.

Voordelen gevelrenovatie

 

  • Een nieuwe, mooie look
  • Grondige schoonmaakbeurt
  • Versteviging en isolatie van je gevelstructuur
  • Preventie
  • Betere bescherming tegen weersinvloeden
  • Energiebesparing
  • Waardestijging van de woning

Sint-Niklaas

Heel België

Temse

Deinze